Vanwege de aanhoudende pandemie en wereldwijde lockdown heeft de organisatie van Boot Düsseldorf besloten om de beurs voor dit jaar te cancelen en te verzetten naar januari 2022.

De nieuwe datum is: 22 - 30 januari 2022.

Dan vindt weer de grootste beurs in Europa plaats voor zeilen en zeilschepen en alle mogelijke watersporten te Düsseldorf.

 

lees hier het bericht van de organisatie van BOOT

Zeilschip De Vriendschap

wil volgend jaar weer een plekje bemachtigen in Hal 14. Houdt u er alvast rekening mee? Dan is er weer de mogelijkheid om door de grote hallen te slenteren en u te laten beteoveren door al het moois dat wordt aangeboden en u te informeten over de mooiste reizen.
U kunt in december 2021 van ons een voucher ontvangen voor een gratis entree.We houden u op de hoogte avn alle oiintwikkelingen. Let u op onze Nieuwsbrieven, daarin volgt meer informatie over deze vouchers.

De beurs wordt bezocht door ondernemers en particulieren uit heel Europa en van ver daarbuiten, uit bijvoorbeeld China en Rusland. Voor ons is het een groot plezier en succes om hieraan deel te nemen. Het 'live' aanwezig zijn op deze beurs vinden wij een grote meerwaarde hebben. Er is door deze vorm van direct-marketing de mogelijkheid tot personalisatie, écht aandacht geven, dit wordt door klanten zeer op prijs gesteld. Hiernaast ontmoeten we vele collega's uit onze branche, dit schept een band en is stimulerend voor het ondernemen.

Boekingen en Contact

Voor meer informatie en boekingen
kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen

ZEILCHARTER
DE VRIENDSCHAP

Yteke Hiddema
& Remco Timmermans

Telefoon:
+ 31 630 270 370
E-mail:

 

Zeilcharter de Vriendschap

Yteke Hiddema
& Remco Timmermans

Vleesmarkt 27
9101 MH te Dokkum

Telefoon: 06 30 270 370
e-mail:

 
 

zeilcharter de vriendschap logo

facebookinsta